Зарим ундаа жүүсний орц найрлага дахь E 100-182 нэмэлтэд хийсэн анализ. Магистрын бүтээл
540
О-634
Оюундэлгэр Б.
Зарим ундаа жүүсний орц найрлага дахь E 100-182 нэмэлтэд хийсэн анализ. Магистрын бүтээл Удирд. Д. Бадамханд; шүүмж. Д. Наранчимэг - 0 .- Улаанбаатар, 2011 .- 51х., Схем, График, Хүснэгт -ISBN .: 5000
- 0
Номзүй х.50
Амтат ундаа үйлдвэрлэх технологи Судалгаанд ашигласан арга зүй
Түүхий эдийг үйлдвэрлэлд бэлтгэх Хийжүүлсэн ундаа үйлдвэрлэх Хүнсний нэмэлтүүд Будагч бодисууд
540 / О-634