MARC details
000 -LEADER |
fixed length control field |
03633nam a22002537a 4500 |
003 - CONTROL NUMBER IDENTIFIER |
control field |
MN-UlMNUE |
005 - DATE AND TIME OF LATEST TRANSACTION |
control field |
20190515141020.0 |
008 - FIXED-LENGTH DATA ELEMENTS--GENERAL INFORMATION |
fixed length control field |
190515b2014 mp ||||| |||| 00| 0 mon d |
020 ## - INTERNATIONAL STANDARD BOOK NUMBER |
International Standard Book Number |
978-99973-942-2-4 |
Terms of availability |
25000 |
037 ## - SOURCE OF ACQUISITION |
Source of stock number/acquisition |
Худалдаж авсан |
040 ## - CATALOGING SOURCE |
Transcribing agency |
МУБИС |
041 ## - LANGUAGE CODE |
Language code of text/sound track or separate title |
|
082 ## - DEWEY DECIMAL CLASSIFICATION NUMBER |
Edition number |
21 |
Classification number |
572 |
Item number |
Г 201 |
100 ## - MAIN ENTRY--PERSONAL NAME |
Personal name |
Галт Л. |
245 ## - TITLE STATEMENT |
Title |
Хүнсний микробиологи |
260 ## - PUBLICATION, DISTRIBUTION, ETC. |
Place of publication, distribution, etc. |
УБ |
Name of publisher, distributor, etc. |
Арвай Бархан ХХК |
Date of publication, distribution, etc. |
2014 |
300 ## - PHYSICAL DESCRIPTION |
Extent |
236х. |
Other physical details |
Фото, зураг, схем, график |
Dimensions |
29см. |
500 ## - GENERAL NOTE |
General note |
Шинжлэх ухааны хамгийн сүүлийн үеийн ололт амжилт дээр тулгуурлан бичигдсэн, туйлын шинэлэг сурах бичиг бөгөөд хүнсний бүтээгдэхүүний бичил биетэн, хүнсний бүтээгдэхүүн хордох, хүнсний бүтээгдэхүүн муутгагчидад үзүүлэх хүчин зүйлсийн нөлөө, хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт даах чадварыг сайжруулах, ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, бичил биетний тусламжаар ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, өөрчлөх, амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, тусгай зориулалтын хүнсний бүтээгдэхүүн, үйлдвэрийн эрүүл ахуй хэмээх 9н бүлэгтэй. |
505 ## - FORMATTED CONTENTS NOTE |
Formatted contents note |
Шинжлэх ухааны хамгийн сүүлийн үеийн ололт амжилт дээр тулгуурлан бичигдсэн, туйлын шинэлэг сурах бичиг бөгөөд хүнсний бүтээгдэхүүний бичил биетэн, хүнсний бүтээгдэхүүн хордох, хүнсний бүтээгдэхүүн муутгагчидад үзүүлэх хүчин зүйлсийн нөлөө, хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт даах чадварыг сайжруулах, ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, бичил биетний тусламжаар ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, өөрчлөх, амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, тусгай зориулалтын хүнсний бүтээгдэхүүн, үйлдвэрийн эрүүл ахуй хэмээх 9н бүлэгтэй. |
Title |
Хүнсний бүтээгдэхүүний бичил биетэн |
-- |
Хүнсний бүтээгдэхүүн хордох |
-- |
Хүнсний бүтээгдэхүүн муудах процессд нөлөөлөх хүчин зүйлүүд |
-- |
Хүнсний бүтээгдэхүүнийг тогтвортой буюу хадгалалт даах чадвартай болгох |
-- |
Ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн |
-- |
Бичил биетэн ашиглан ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, хэрэгцээндээ зориулан өөрчлөх |
-- |
Амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн |
-- |
Тусгай хүнсний бүтээгдэхүүн |
-- |
Үйлдвэрийн эрүүл ахуй |
653 ## - INDEX TERM--UNCONTROLLED |
Uncontrolled term |
Хүнсний бүтээгдэхүүн |
|
Uncontrolled term |
Амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн |
|
Uncontrolled term |
Хүнсний бүтээгдэхүүн хадгалалт |
942 ## - ADDED ENTRY ELEMENTS (KOHA) |
Source of classification or shelving scheme |
Dewey Decimal Classification |
Koha item type |
Ном, сурах бичиг |