Нийтийн хоол үйлдвэрлэлийн технологи, жор
Material type:
- 21 664 У486
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Ном, сурах бичиг | МУБИС Төв номын сан Үнд. фонд /Төв | 664 У486 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 4878-2-2 |
Total holds: 0
Browsing МУБИС Төв номын сан shelves, Shelving location: Үнд. фонд /Төв Close shelf browser (Hides shelf browser)
664 С85 Сүүний үйлдвэрийн төсөл | 664 С85 Сүүний үйлдвэрийн төсөл | 664 С85 Сүүний үйлдвэрийн төсөл | 664 У486 Нийтийн хоол үйлдвэрлэлийн технологи, жор | 664 Х83 Хүнсний бараа судлал | 664 Х83 Хүнсний бараа судлал | 664 Ц956 Мал, амьтадын гаралтай түүхий эд, бүтээгдэхүүн боловсруулах технологи |
There are no comments on this title.
Log in to your account to post a comment.