Хүнсний химийн шинжилгээний аргууд Хян. С. Хүрэлбаатар

By: Material type: TextTextLanguage: Mongolian Publication details: УБ BCI ХГ 2011Edition: 2 дахь хэвлэлDescription: 140х. Хүснэгт, томъёо, схем 25 смISBN:
  • 978-9992-964391
Subject(s): DDC classification:
  • 21 664.07 Ө 83
Contents:
Химийн лабораторид ажиллах аюулгүй ажиллагааны дүрэм Хүнсний бүтээгдэхүүний найрлагыг бүрдүүлэгч үндсэн нэгдлүүд, тэдгээрийг тодорхойлох аргууд Зарим нэр төрлийн хүнсний бүтээгдэхүүний чанарыг шалгах эрүүл ахуйн магадлан шинжилгээний аргууд Мах, хиам бүтэглэхүүний шинжлэх эрүүл ахуйг шинжилгээ Сүүг шинжлэх эрүүл ахуйг шинжилгээ Хүсний тосыг шинжлэх эрүүл ахуйн химийн шинжилгээ Гурилыг шинжлэх эрүүл ахуйн шинжилгээ Хүнсниы сав баглаа боодлыг шинжлэх эрүүл ахунй шинжилгээ ХАА гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүнд хийгдэх ариун цэврийн шинжилгээний аргууд
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Notes Date due Barcode Item holds
Ном, сурах бичиг МУБИС Төв номын сан Суд.танхим 4 664.07 Ө 83 (Browse shelf(Opens below)) Available Тоологдсон 03/25 - 2025 Суд/4 TEM205512
Ном, сурах бичиг МУБИС Төв номын сан Суд.танхим 4 664.07 Ө 83 (Browse shelf(Opens below)) Available Тоологдсон 03/25 - 2025 Суд/4 TEM205513
Ном, сурах бичиг МУБИС Төв номын сан Суд.танхим 4 664.07 Ө 83 (Browse shelf(Opens below)) Available Тоологдсон 03/25 - 2025 Суд/4 TEM205514
Ном, сурах бичиг МУБИС Төв номын сан Суд.танхим 4 664.07 Ө 83 (Browse shelf(Opens below)) Available Тоологдсон 03/25 - 2025 Суд/4 TEM205515
Ном, сурах бичиг МУБИС Төв номын сан Суд.танхим 4 664.07 Ө 83 (Browse shelf(Opens below)) Available Тоологдсон 03/25 - 2025 Суд/4 TEM205516
Ном, сурах бичиг МУБИС Төв номын сан Үнд. фонд /Төв 664.07 Ө 83 (Browse shelf(Opens below)) Available TAM205509
Ном, сурах бичиг МУБИС Төв номын сан Үнд. фонд /Төв 664.07 Ө 83 (Browse shelf(Opens below)) Available TAM205510
Ном, сурах бичиг МУБИС Төв номын сан Үнд. фонд /Төв 664.07 Ө 83 (Browse shelf(Opens below)) Available TAM205511
Total holds: 0

Хүсний эрүүл ахуй, хүнсний хими, хүнсний технологи, хоол судлалын чиглэлээр суралцаж буй оюутнууд, эрдэм шинжилгээ хүнсний үйлдвэр, аж ахуйн газрын лабораторийн ажилтнууд зориулав

Номзүй х.139

Химийн лабораторид ажиллах аюулгүй ажиллагааны дүрэм Хүнсний бүтээгдэхүүний найрлагыг бүрдүүлэгч үндсэн нэгдлүүд, тэдгээрийг тодорхойлох аргууд Зарим нэр төрлийн хүнсний бүтээгдэхүүний чанарыг шалгах эрүүл ахуйн магадлан шинжилгээний аргууд Мах, хиам бүтэглэхүүний шинжлэх эрүүл ахуйг шинжилгээ Сүүг шинжлэх эрүүл ахуйг шинжилгээ Хүсний тосыг шинжлэх эрүүл ахуйн химийн шинжилгээ Гурилыг шинжлэх эрүүл ахуйн шинжилгээ Хүнсниы сав баглаа боодлыг шинжлэх эрүүл ахунй шинжилгээ ХАА гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүнд хийгдэх ариун цэврийн шинжилгээний аргууд

There are no comments on this title.

to post a comment.
© МУБИС-ийн номын сан | СБД, VIII хороо, Бага тойруу-14, Улаанбаатар хот, Мэйл хаяг: library@msue.edu.mn
Нүүр хуудас | Журам | Номын сангийн сайт | Фэйсбүүк хуудас Утас: 976-77775115-1077