Хүнсний микробиологи

By: Material type: TextTextLanguage: Publication details: УБ 2015Description: 235х. Фото, схем, график 24смISBN:
  • 978-99973-71-53-9
Subject(s): DDC classification:
  • 21 572 Д 121
Contents:
Энэхүү ном нь хүнсний микробиологийн талаарх мэдлэг эзэмшсэн байх шаардлага тавигддаг хоол хүнс үйлдвэрлэл, анагаах ухаан, ариун цэвэр эрүүл ахуй, байгаль экологи, хөдөө аж ахуй, микробиологи ба биотехнологийн чиглэлээр суралцаж буй оюутан, суралцагчид болон эдгээр салбарт ажиллагсдад зориулагдсан юм: Микробын эсийн бүтэц зохион байгуулалт Микробыг нэрлэх, ангилах ба тодорхойлох Микробын эс ба популяци Микробын хоол тэжээл ба өсгөвөрлөлт Микробын өсөлт, үржилд нөлөөлөх хүчин зүйлс Микробын эс ба популяцийг устгах Хоол хүнсний бүтээгдэхүүн муудаж гэмтэх Хоол хүнсээр дамжих өвчин ба хоолны хордлого Исгэлтийн бүтээгдэхүүн Хүнсний аюулгүй байдал ба микробиологийн үзүүлэлт
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Ном, сурах бичиг МУБИС ЕБС-ийн номын сан Унш. танхим /ЕБС 572 Д 121 (Browse shelf(Opens below)) Available EBM1098
Ном, сурах бичиг МУБИС МБУС, БТС-ийн номын сан Унш. танхим /МБУС 572 Д121 2015 (Browse shelf(Opens below)) Available MAM19482
Ном, сурах бичиг МУБИС МБУС, БТС-ийн номын сан Унш. танхим /МБУС 572 Д121 2015 (Browse shelf(Opens below)) Available MAM19483
Ном, сурах бичиг МУБИС МБУС, БТС-ийн номын сан Унш. танхим /МБУС 572 Д121 2015 (Browse shelf(Opens below)) Available MAM19484
Ном, сурах бичиг МУБИС МБУС, БТС-ийн номын сан Унш. танхим /МБУС 572 Д121 2015 (Browse shelf(Opens below)) Available MAM19485
Ном, сурах бичиг МУБИС МБУС, БТС-ийн номын сан Унш. танхим /МБУС 572 Д121 2015 (Browse shelf(Opens below)) Available MAM19486
Total holds: 0

Энэхүү ном нь хүнсний микробиологийн талаарх мэдлэг эзэмшсэн байх шаардлага тавигддаг хоол хүнс үйлдвэрлэл, анагаах ухаан, ариун цэвэр эрүүл ахуй, байгаль экологи, хөдөө аж ахуй, микробиологи ба биотехнологийн чиглэлээр суралцаж буй оюутан, суралцагчид болон эдгээр салбарт ажиллагсдад зориулагдсан юм:

Энэхүү ном нь хүнсний микробиологийн талаарх мэдлэг эзэмшсэн байх шаардлага тавигддаг хоол хүнс үйлдвэрлэл, анагаах ухаан, ариун цэвэр эрүүл ахуй, байгаль экологи, хөдөө аж ахуй, микробиологи ба биотехнологийн чиглэлээр суралцаж буй оюутан, суралцагчид болон эдгээр салбарт ажиллагсдад зориулагдсан юм: Микробын эсийн бүтэц зохион байгуулалт Микробыг нэрлэх, ангилах ба тодорхойлох Микробын эс ба популяци Микробын хоол тэжээл ба өсгөвөрлөлт Микробын өсөлт, үржилд нөлөөлөх хүчин зүйлс Микробын эс ба популяцийг устгах Хоол хүнсний бүтээгдэхүүн муудаж гэмтэх Хоол хүнсээр дамжих өвчин ба хоолны хордлого Исгэлтийн бүтээгдэхүүн Хүнсний аюулгүй байдал ба микробиологийн үзүүлэлт

There are no comments on this title.

to post a comment.
© МУБИС-ийн номын сан | СБД, VIII хороо, Бага тойруу-14, Улаанбаатар хот, Мэйл хаяг: library@msue.edu.mn
Нүүр хуудас | Журам | Номын сангийн сайт | Фэйсбүүк хуудас Утас: 976-77775115-1077