Хүнсний микробиологи
Material type:
- 978-99973-71-53-9
- 21 572 Д 121
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Ном, сурах бичиг | МУБИС ЕБС-ийн номын сан Унш. танхим /ЕБС | 572 Д 121 (Browse shelf(Opens below)) | Available | EBM1098 | |||
Ном, сурах бичиг | МУБИС МБУС, БТС-ийн номын сан Унш. танхим /МБУС | 572 Д121 2015 (Browse shelf(Opens below)) | Available | MAM19482 | |||
Ном, сурах бичиг | МУБИС МБУС, БТС-ийн номын сан Унш. танхим /МБУС | 572 Д121 2015 (Browse shelf(Opens below)) | Available | MAM19483 | |||
Ном, сурах бичиг | МУБИС МБУС, БТС-ийн номын сан Унш. танхим /МБУС | 572 Д121 2015 (Browse shelf(Opens below)) | Available | MAM19484 | |||
Ном, сурах бичиг | МУБИС МБУС, БТС-ийн номын сан Унш. танхим /МБУС | 572 Д121 2015 (Browse shelf(Opens below)) | Available | MAM19485 | |||
Ном, сурах бичиг | МУБИС МБУС, БТС-ийн номын сан Унш. танхим /МБУС | 572 Д121 2015 (Browse shelf(Opens below)) | Available | MAM19486 |
Browsing МУБИС МБУС, БТС-ийн номын сан shelves, Shelving location: Унш. танхим /МБУС Close shelf browser (Hides shelf browser)
572 Г201 2014 Хүнсний микробиологи | 572 Г201 2014 Хүнсний микробиологи | 572 Г201 2014 Хүнсний микробиологи | 572 Д121 2015 Хүнсний микробиологи | 572 Д121 2015 Хүнсний микробиологи | 572 Д121 2015 Хүнсний микробиологи | 572 Д121 2015 Хүнсний микробиологи |
Энэхүү ном нь хүнсний микробиологийн талаарх мэдлэг эзэмшсэн байх шаардлага тавигддаг хоол хүнс үйлдвэрлэл, анагаах ухаан, ариун цэвэр эрүүл ахуй, байгаль экологи, хөдөө аж ахуй, микробиологи ба биотехнологийн чиглэлээр суралцаж буй оюутан, суралцагчид болон эдгээр салбарт ажиллагсдад зориулагдсан юм:
Энэхүү ном нь хүнсний микробиологийн талаарх мэдлэг эзэмшсэн байх шаардлага тавигддаг хоол хүнс үйлдвэрлэл, анагаах ухаан, ариун цэвэр эрүүл ахуй, байгаль экологи, хөдөө аж ахуй, микробиологи ба биотехнологийн чиглэлээр суралцаж буй оюутан, суралцагчид болон эдгээр салбарт ажиллагсдад зориулагдсан юм: Микробын эсийн бүтэц зохион байгуулалт Микробыг нэрлэх, ангилах ба тодорхойлох Микробын эс ба популяци Микробын хоол тэжээл ба өсгөвөрлөлт Микробын өсөлт, үржилд нөлөөлөх хүчин зүйлс Микробын эс ба популяцийг устгах Хоол хүнсний бүтээгдэхүүн муудаж гэмтэх Хоол хүнсээр дамжих өвчин ба хоолны хордлого Исгэлтийн бүтээгдэхүүн Хүнсний аюулгүй байдал ба микробиологийн үзүүлэлт
There are no comments on this title.