642
Ө83
Өнөржаргал Х.
          Зоогийн газрын үйлчилгээ мэргэжлийн ёс зүй - 2 .- Улаанбаатар.: "Xpress " хэвлэх үйлдвэр, 2014 .- 124х.,
- 0

Зөөгчийн хөдөлмөр хамгаалал, аюулгүй ажиллагаа Үйлчилгээний ажилтанд тавигдах шаардлага Үйлчилгээний эдлэл, сав, багаж хэрэгслийн зориулалт, ангилал Үйлчилгээнд бэлтгэх, ажлын байрна зохион байгуулалт Зочинд үйлчлэх технологи Үйлчилгээний төрлүүд тэдгээрийн онцлог, технологи Хүлээн авалтын үйлчилгээ Ундаагаар үйлчлэх Монгол уламжлалт хоол ундаа, зочлох ёс Зочид буудлын өрөөнд хоолоор үйлчлэх

2015/12/31 А/267 тоот тушаал /орлуулан авсан/

642 / Ө83