572
Г 201
Галт Л.
          Хүнсний микробиологи .- УБ.: Арвай Бархан ХХК, 2014 .- 236х., Фото, зураг, схем, график 29см.. -ISBN 978-99973-942-2-4 .: 25000
- Шинжлэх ухааны хамгийн сүүлийн үеийн ололт амжилт дээр тулгуурлан бичигдсэн, туйлын шинэлэг сурах бичиг бөгөөд хүнсний бүтээгдэхүүний бичил биетэн, хүнсний бүтээгдэхүүн хордох, хүнсний бүтээгдэхүүн муутгагчидад үзүүлэх хүчин зүйлсийн нөлөө, хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт даах чадварыг сайжруулах, ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, бичил биетний тусламжаар ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, өөрчлөх, амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, тусгай зориулалтын хүнсний бүтээгдэхүүн, үйлдвэрийн эрүүл ахуй хэмээх 9н бүлэгтэй.

Шинжлэх ухааны хамгийн сүүлийн үеийн ололт амжилт дээр тулгуурлан бичигдсэн, туйлын шинэлэг сурах бичиг бөгөөд хүнсний бүтээгдэхүүний бичил биетэн, хүнсний бүтээгдэхүүн хордох, хүнсний бүтээгдэхүүн муутгагчидад үзүүлэх хүчин зүйлсийн нөлөө, хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт даах чадварыг сайжруулах, ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, бичил биетний тусламжаар ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, өөрчлөх, амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, тусгай зориулалтын хүнсний бүтээгдэхүүн, үйлдвэрийн эрүүл ахуй хэмээх 9н бүлэгтэй. Хүнсний бүтээгдэхүүний бичил биетэн Хүнсний бүтээгдэхүүн хордох Хүнсний бүтээгдэхүүн муудах процессд нөлөөлөх хүчин зүйлүүд Хүнсний бүтээгдэхүүнийг тогтвортой буюу хадгалалт даах чадвартай болгох Ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн Бичил биетэн ашиглан ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, хэрэгцээндээ зориулан өөрчлөх Амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн Тусгай хүнсний бүтээгдэхүүн Үйлдвэрийн эрүүл ахуй

Худалдаж авсан

Хүнсний бүтээгдэхүүн Амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн Хүнсний бүтээгдэхүүн хадгалалт

572 / Г 201