572
Д 121
Даваадорж Б.
Хүнсний микробиологи
.- УБ, 2015
.- 235х., Фото, схем, график 24см.
-ISBN 978-99973-71-53-9 .: 10000
- Энэхүү ном нь хүнсний микробиологийн талаарх мэдлэг эзэмшсэн байх шаардлага тавигддаг хоол хүнс үйлдвэрлэл, анагаах ухаан, ариун цэвэр эрүүл ахуй, байгаль экологи, хөдөө аж ахуй, микробиологи ба биотехнологийн чиглэлээр суралцаж буй оюутан, суралцагчид болон эдгээр салбарт ажиллагсдад зориулагдсан юм:
Энэхүү ном нь хүнсний микробиологийн талаарх мэдлэг эзэмшсэн байх шаардлага тавигддаг хоол хүнс үйлдвэрлэл, анагаах ухаан, ариун цэвэр эрүүл ахуй, байгаль экологи, хөдөө аж ахуй, микробиологи ба биотехнологийн чиглэлээр суралцаж буй оюутан, суралцагчид болон эдгээр салбарт ажиллагсдад зориулагдсан юм: Микробын эсийн бүтэц зохион байгуулалт Микробыг нэрлэх, ангилах ба тодорхойлох Микробын эс ба популяци Микробын хоол тэжээл ба өсгөвөрлөлт Микробын өсөлт, үржилд нөлөөлөх хүчин зүйлс Микробын эс ба популяцийг устгах Хоол хүнсний бүтээгдэхүүн муудаж гэмтэх Хоол хүнсээр дамжих өвчин ба хоолны хордлого Исгэлтийн бүтээгдэхүүн Хүнсний аюулгүй байдал ба микробиологийн үзүүлэлт
Худалдаж авсан
Микроб Хүнсний аюулгүй байдал Исгэлтийн бүтээгдэхүүн
572 / Д 121