000 02017nam a22003017a 4500
003 MN-UlMNUE
005 20230707124748.0
008 230612s2023 mp ad||| bm|| 00| 0 mon d
020 _qХатуу хавтастай
040 _aMN-UlMNUE
_bmon
_cMN-UlMNUE
_dMN-UlMNUE
_erda
041 0 _aMON
072 _aE03140201
082 _221
_a637
_bT37
100 _aTonggalaga
_eЗохиогч
_95116
245 1 0 _aӨвөр Монголчуудын цагаан идээний үйлдвэрлэл, хэрэглээ :
_bСоциологийн магистрын зэрэг горилсон бүтээл /
_cTonggalaga
264 1 _aУлаанбаатар
_b[Хэвлэлийн газар тодорхойгүй]
_c2023
300 _a59 хуудастай
_bЗурагтай, хүснэгттэй+ CD (12x12)-тэй
_c30 см
336 _2rdacontent
_atext
_btxt
337 _2rdamedia
_acomputer
_bc
338 _2rdacarrier
_acomputer disc
_bcd
502 _aСоциологи
_bМагистрын зэрэг горилсон бүтээл
_cНийгэм, Хүмүүнлэгийн Ухааны Сургууль (Монгол Улсын Боловсролын Их Сургууль)
_d2023
504 _aНом зүйтэй (хуудас 59)
505 0 _tНэгдүгээр бүлэг: Цагаан идээний үйлдвэрлэл, хэрэглээний өөрчлөлтийг судлах онол, арга зүйн үндэс --
_tХоёрдугаар бүлэг: Өвөр Монголчуудын цагаан идээний хэрэглээ --
_tГуравдугаар бүлэг: Өвөр Монголын цагаан идээний үйлдвэрлэлийн зах зээлийн хөгжлийн чиг хандлага
540 _aЗохиогчийн эрхийн хуулиар зөвхөн номын санд үзнэ.
546 _aМонгол
_b(Кирилл)
856 _uhttps://msuemn.sharepoint.com/:b:/s/lib/ESvKkP8J-w9FseXTlaFKGrcBmOsdsdIj7uKyifspZgiXdg?e=7SXL5d
942 _2ddc
_cMAG
999 _c106348
_d106348