000 | 02017nam a22003017a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | MN-UlMNUE | ||
005 | 20230707124748.0 | ||
008 | 230612s2023 mp ad||| bm|| 00| 0 mon d | ||
020 | _qХатуу хавтастай | ||
040 |
_aMN-UlMNUE _bmon _cMN-UlMNUE _dMN-UlMNUE _erda |
||
041 | 0 | _aMON | |
072 | _aE03140201 | ||
082 |
_221 _a637 _bT37 |
||
100 |
_aTonggalaga _eЗохиогч _95116 |
||
245 | 1 | 0 |
_aӨвөр Монголчуудын цагаан идээний үйлдвэрлэл, хэрэглээ : _bСоциологийн магистрын зэрэг горилсон бүтээл / _cTonggalaga |
264 | 1 |
_aУлаанбаатар _b[Хэвлэлийн газар тодорхойгүй] _c2023 |
|
300 |
_a59 хуудастай _bЗурагтай, хүснэгттэй+ CD (12x12)-тэй _c30 см |
||
336 |
_2rdacontent _atext _btxt |
||
337 |
_2rdamedia _acomputer _bc |
||
338 |
_2rdacarrier _acomputer disc _bcd |
||
502 |
_aСоциологи _bМагистрын зэрэг горилсон бүтээл _cНийгэм, Хүмүүнлэгийн Ухааны Сургууль (Монгол Улсын Боловсролын Их Сургууль) _d2023 |
||
504 | _aНом зүйтэй (хуудас 59) | ||
505 | 0 |
_tНэгдүгээр бүлэг: Цагаан идээний үйлдвэрлэл, хэрэглээний өөрчлөлтийг судлах онол, арга зүйн үндэс -- _tХоёрдугаар бүлэг: Өвөр Монголчуудын цагаан идээний хэрэглээ -- _tГуравдугаар бүлэг: Өвөр Монголын цагаан идээний үйлдвэрлэлийн зах зээлийн хөгжлийн чиг хандлага |
|
540 | _aЗохиогчийн эрхийн хуулиар зөвхөн номын санд үзнэ. | ||
546 |
_aМонгол _b(Кирилл) |
||
856 | _uhttps://msuemn.sharepoint.com/:b:/s/lib/ESvKkP8J-w9FseXTlaFKGrcBmOsdsdIj7uKyifspZgiXdg?e=7SXL5d | ||
942 |
_2ddc _cMAG |
||
999 |
_c106348 _d106348 |