000 | 01372nam a22003017a 4500 | ||
---|---|---|---|
999 |
_c5510 _d5510 |
||
003 | MN-UlMNUE | ||
005 | 20210127141952.0 | ||
008 | 180814b mp ||||| |||| 00| 0 mon d | ||
037 | _bМагистрын бүтээл | ||
040 | _cМУБИС | ||
041 | _amon | ||
082 | _221 | ||
082 | _a371.2 | ||
082 | _bБ 559 | ||
100 | _aБолорчимэг Д. | ||
245 | 0 |
_aЦэцэрлэгийн эрхлэгчдийн удирдах арга барилын өнөөгийн байдлыг судалсан нь _bМагистрын бүтээл _cУдирд. Ч.Байгалмаа |
|
250 | _a0 | ||
260 |
_c2016 _aУлаанбаатар |
||
300 | _a63х. | ||
490 | _v0 | ||
653 | _aУдирдах ажилтан түүнд тавигдах шаардлага | ||
653 | _aУдирдах арга барилын хэв шинж түүний ангилал | ||
653 | _aЦэцэрлэгийн эрхлэгч | ||
653 | _aЦэцэрлэгийн эрхлэгчийн удирдах арга барил | ||
740 |
_aУдирдах арга барилын талаарх онол, үзэл баримтлал _aЦэцэрлэгийн эрхлэгчдийн удирдах арга барилын судалгаа |
||
856 | _uhttps://msuemn.sharepoint.com/:b:/s/lib/EYE6bwo7EQ5IvNqT4RCjWlsBXbafl-cV_XolMrHW9Mk2Tg?e=ZyYkvP | ||
942 |
_2ddc _cMAG |