Хүнсний микробиологи

By: Material type: TextTextLanguage: Publication details: УБ Арвай Бархан ХХК 2014Description: 236х. Фото, зураг, схем, график 29смISBN:
  • 978-99973-942-2-4
Subject(s): DDC classification:
  • 21 572 Г 201
Contents:
Шинжлэх ухааны хамгийн сүүлийн үеийн ололт амжилт дээр тулгуурлан бичигдсэн, туйлын шинэлэг сурах бичиг бөгөөд хүнсний бүтээгдэхүүний бичил биетэн, хүнсний бүтээгдэхүүн хордох, хүнсний бүтээгдэхүүн муутгагчидад үзүүлэх хүчин зүйлсийн нөлөө, хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт даах чадварыг сайжруулах, ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, бичил биетний тусламжаар ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, өөрчлөх, амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, тусгай зориулалтын хүнсний бүтээгдэхүүн, үйлдвэрийн эрүүл ахуй хэмээх 9н бүлэгтэй. Хүнсний бүтээгдэхүүний бичил биетэн Хүнсний бүтээгдэхүүн хордох Хүнсний бүтээгдэхүүн муудах процессд нөлөөлөх хүчин зүйлүүд Хүнсний бүтээгдэхүүнийг тогтвортой буюу хадгалалт даах чадвартай болгох Ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн Бичил биетэн ашиглан ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, хэрэгцээндээ зориулан өөрчлөх Амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн Тусгай хүнсний бүтээгдэхүүн Үйлдвэрийн эрүүл ахуй
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode Item holds
Ном, сурах бичиг МУБИС МБУС, БТС-ийн номын сан Унш. танхим /МБУС 572 Г201 2014 (Browse shelf(Opens below)) Available MAM19477
Ном, сурах бичиг МУБИС МБУС, БТС-ийн номын сан Унш. танхим /МБУС 572 Г201 2014 (Browse shelf(Opens below)) Available MAM19478
Ном, сурах бичиг МУБИС МБУС, БТС-ийн номын сан Унш. танхим /МБУС 572 Г201 2014 (Browse shelf(Opens below)) Available MAM19479
Ном, сурах бичиг МУБИС МБУС, БТС-ийн номын сан Унш. танхим /МБУС 572 Г201 2014 (Browse shelf(Opens below)) Available MAM19480
Ном, сурах бичиг МУБИС МБУС, БТС-ийн номын сан Унш. танхим /МБУС 572 Г201 2014 (Browse shelf(Opens below)) Available MAM19481
Total holds: 0

Шинжлэх ухааны хамгийн сүүлийн үеийн ололт амжилт дээр тулгуурлан бичигдсэн, туйлын шинэлэг сурах бичиг бөгөөд хүнсний бүтээгдэхүүний бичил биетэн, хүнсний бүтээгдэхүүн хордох, хүнсний бүтээгдэхүүн муутгагчидад үзүүлэх хүчин зүйлсийн нөлөө, хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт даах чадварыг сайжруулах, ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, бичил биетний тусламжаар ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, өөрчлөх, амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, тусгай зориулалтын хүнсний бүтээгдэхүүн, үйлдвэрийн эрүүл ахуй хэмээх 9н бүлэгтэй.

Шинжлэх ухааны хамгийн сүүлийн үеийн ололт амжилт дээр тулгуурлан бичигдсэн, туйлын шинэлэг сурах бичиг бөгөөд хүнсний бүтээгдэхүүний бичил биетэн, хүнсний бүтээгдэхүүн хордох, хүнсний бүтээгдэхүүн муутгагчидад үзүүлэх хүчин зүйлсийн нөлөө, хүнсний бүтээгдэхүүний хадгалалт даах чадварыг сайжруулах, ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, бичил биетний тусламжаар ургамлын гаралтай бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, өөрчлөх, амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн, тусгай зориулалтын хүнсний бүтээгдэхүүн, үйлдвэрийн эрүүл ахуй хэмээх 9н бүлэгтэй. Хүнсний бүтээгдэхүүний бичил биетэн Хүнсний бүтээгдэхүүн хордох Хүнсний бүтээгдэхүүн муудах процессд нөлөөлөх хүчин зүйлүүд Хүнсний бүтээгдэхүүнийг тогтвортой буюу хадгалалт даах чадвартай болгох Ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн Бичил биетэн ашиглан ургамлын гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн үйлдвэрлэх, хэрэгцээндээ зориулан өөрчлөх Амьтны гаралтай хүнсний бүтээгдэхүүн Тусгай хүнсний бүтээгдэхүүн Үйлдвэрийн эрүүл ахуй

There are no comments on this title.

to post a comment.
© МУБИС-ийн номын сан | СБД, VIII хороо, Бага тойруу-14, Улаанбаатар хот, Мэйл хаяг: library@msue.edu.mn
Нүүр хуудас | Журам | Номын сангийн сайт | Фэйсбүүк хуудас Утас: 976-77775115-1077